Klantervaringen

"Marsha heeft me goed geholpen met de ruzie tussen m'n twee katten door uitgebreid de situatie in beeld te brengen en een advies te geven ondersteund met schema's over kattengedrag. Persoonlijk vond ik het ook prettig dat er een wetenschappelijke basis beschikbaar was voor de adviezen! (Niet te zweverig maar vooral praktisch)"

"Wat ik erg prettig heb gevonden is de uitgebreide vragenlijst waar we op in zijn gegaan tijdens je bezoek. Zo neem je alles wat je te weten komt mee in je hypotheses en geef je advies aan de hand van wat jij denkt dat er aan de hand is. Helaas zijn gedragsproblemen bij katten lastig, maar ik heb hier nu wel meer inzicht in gekregen. De adviezen van jou neem ik nog steeds mee in de dagelijkse omgang met mijn kat, dus dat is ook positief wat mij betreft. Ik hoop dan ook dat je veel andere mensen verder kan helpen en zal je zeker aanraden, mocht iemand in mijn omgeving een probleem hebben met zijn of haar kat."

"Ik heb enorm veel baat bij het advies dat Marsha mij heeft gegeven tijdens de Jumper Doedag. Mijn kat Tom (18 jaar) plaste overal in huis, Marsha vermoedde dat Tom artrose had en verwees me naar de dierenarts. Ik heb vloeibare pijnstillers gekregen en een hele grote kattenbak gezocht zonder opstap en Tom heeft tot op vandaag nergens anders meer geplast dan keurig op deze bak. Daarnaast heeft Tom na de eerst shot medicatie sinds jaren weer een gekke minuut gehad en het hele huis doorgerend en overal op en af gesprongen."

"Deze dame heeft me onwijs geholpen met het introduceren van Pippa Poes en Poes Poes. De twee dames zullen nooit dikke vriendjes worden maar accepteren elkaar wel dankzij het plan dat Marsha mij heeft gegeven. Echt een aanrader voor problemen met gedrag met je beestje!"